https://lentera.uin-alauddin.ac.id/question/gratis-terlengkap/https://old-elearning.uad.ac.id/gampang-menang/https://fk.ilearn.unand.ac.id/demo/https://elearning.uika-bogor.ac.id/tanpa-potongan/https://e-learning.iainponorogo.ac.id/thai/https://organisasi.palembang.go.id/userfiles/images/https://lms.binawan.ac.id/terbaik/https://disperkim.purwakartakab.go.id/storage/https://pakbejo.jatengprov.go.id/assets/https://zonalapor.fis.unp.ac.id/-/slot-terbaik/https://sepasi.tubankab.go.id/2024tte/storage/http://ti.lab.gunadarma.ac.id/jobe/runguard/https://satudata.kemenpora.go.id/uploads/terbaru/
Stenomuseum

Stenomuseum

In het voorjaar 2021 deed dr. Jascha-Alexander Koch het verzoek of er een aantal boeken naar het archief van de Stenografenverein Langen E.V. (Duitsland) mocht worden overgebracht. Het bestuur besloot om de boeken – voor zover het boeken van het Stenomuseum zijn – te schenken, onder de voorwaarde dat ze voor Nederlandse belangstellenden in te zien blijven. Daarmee is de collectie van de Stenografenverein uitgebreid met boeken die zij zelf niet meer hadden. Bernhard Boot heeft een eigen verzameling, die hij vrijwel volledig zal overdragen.

Van de nog aanwezige boeken en tijdschriftjes zal een overzicht worden gemaakt. Mocht u daar zelf graag boeken of tijdschriftjes van willen hebben dan kunt u dat, na het inzien van de lijst, laten weten via interinfoNLD@gmail.com.

In de komende tijd zullen we wat scans op de Interinfo-facebookpagina zetten.